Uptown Girl

Født

2004

Stg

164 cm

Stamm

1463

Far

Quick Star (Galoubet - Nitard - Tripoli)

Mor

Ladylike (Acord II - Cantus - Flamingo - Fra Diavolo - Marlon xx)

Når top afstamning, præstation, skønhed og springteknik går hånd i hånd er navnet “Uptown Girl”.

Faderen Quick star en af verdens mest benyttede og eftertragtede avlshingste. Han er i dag far til et utal af internationale springheste og hans afkom er kendt for deres fantastiske indstilling og springkapacitet.

Uptown girl´s modestamme 1463 er kendt for dens præstationsformåen, således er Uptown Girl´s halvsøster Rising Sun (eft. Champion du Lys) succesfuld i S-springninger i Schweiz og den direkte morlinie har leveret b.la  Montanus Ricardo som under tyskeren Hans Torben Rüder i 1996 vandt det Finske Grand Prix og i 1997, Preis von Hamburg og Preis der Zukunft, ved det tyske springderby i Hamburg samt hoppen Lucilla II (eft. Landgraff) som med sin rytter Arnaldo Bologni, Italien, blev placeret som nr. 15 ved EM i Mannheim i 1997.

Moren Ladylike har i sin sportslige karriere været placeret i 140cm springklasser.

Uptown Girl blev først tilredet som 7 årig og er i 2012 placeret i springklasser 130cm, men pådrog sig desværre en alvorlig seneskade i 2013 hvorefter hun nu indgår som avlhoppe i vort stutteri.

Uptown Girl fik et hingsteføl i 2014 efter hingsten Kannan, Kannan er placeret som nr 1 på WBFSH ranglisten over mest succesrige springheste producenter, og er også far til OL guldmedaljevinderen Nino de Buissonnets. Hingsten fra 2014 blev i 2016 kåret i Holstein, DV samt OS og blev solgt til stutteri ASK.

Quick Star

Galoubet

Stella

Almé Z

Viti

Nitard

Flora

Ibrahim

Girondine

Nystag

Ida de Bourgoin

Kesbeth

Nitouche

Tripoli

Vantille

Ladylike

Acord II

Green Cactus

Ahorn Z

Ribecka

Cantus

Lenarda

Almé Z

Heureka Z

Calypso I

Gerlis

Caletto I

Monoline

Flamingo

Lenarda