Atlanta

Født

2008

Stg

175 cm

Stamm

104A

Far

Talkative XX (Fitzgeraldo xx - Cabremont xx - Cipol xx)

Mor

Lotus (Calido I - Landgraf)

Om vi nu kan lide det eller ej, så er vi som Holstener avlere ganske enkelt nødt til at avle mere moderne og ædlere heste for også i fremtiden at kunne afsætte vore heste. Derfor glæder det mig meget at Lotus i 2008 fik et super hoppeføl efter fuldblodshingsten Talkative xx.

Jeg har de senere år søgt med lys og løgte for at finde en fuldblodshingst som havde størrelse – rammer – velansat ridehestehals – springteknik – kapacitet og springafstamning, det mener jeg at have fundet i Talkative xx.. Det er sådan en type fuldblodshingst vi har brug for i springhesteavlen. Desværre fik hingsten kun én sæson i Holsten idet den døde i sommeren 2008.

Atlanta´s morlinie, bedre kendt som „Stamm 104A” er en af de mest succerige springheste familier i det tyske Holsteinerforbund. Stammen går i direkte linie tilbage på legendariske Retina, som med Fritz Tiedemann i sadlen flere gange vandt det tyske springderby og mange store grand prix’er. Andre succesfulde springheste af stamm 104A er Corland med Wout Jan van der Schans og en af de mest aktuelle er Corradina med Carsten Otto Nagel.

Talkative xx

Fitzgeraldo xx

Hint xxx

Cipayo xx

Stall only xx

Cabremont xx

Spell xx

Lacydon xx

Tsarina xx

Stallwood xx

Broadcast xx

Sicambre xx

Djebellica xx

Cipol xx

Suggestion xx

Lotus

Calido I

Sanna

Cantus

Baroness

Landgraf

Ibylle

Caletto I

Monoline

Coriander

Kollet

Ladykiller xx

Wartburg

Moltke

Retina